Onze professionele merken

     
       GAMA Italy Professional werd in 1969 opgericht door Mario Gardini, in de buitenwijken van het industriële Bologna. Vanaf zijn oorsprong stond het bedrijf synoniem voor onderzoek en innovatie en lanceerde het de allereerste stijltang ter wereld voor consumentenproducten. Sinds de oprichting is GAMA een blijvend en vertrouwd merk in de sector haar- en schoonheidstechnologie, vooral dankzij zijn innovatieve benadering van productontwerp en ontwikkeling.
Bekijk hier alle GA.MA Professional producten.
     
  CHI producten worden geproduceerd door Farouk Systems, gevestigd in Houston USA. Zij staan bekend om het produceren van hoogwaardige professionele haarverzorgingsproducten waaronder de merknaam CHI®. Het bedrijf werd in 1986 opgericht door Farouk Shami, een kapper wiens missie het is om de professionele schoonheidsindustrie te voorzien van de meest geavanceerde technologie gebaseerd op "Onderwijs, Milieu en Innovatie". Dr. Shami vond de allereerste CHI Ceramic stijltang uit. Hij staat bekend om een revolutie in de haarindustrie met NASA-technologie en tegelijkertijd een veiligere en gezondere werkplek en omgeving te creëren voor zowel stylisten als consumenten. Bekijk hier alle CHI producten.
   
 
  Valera of Vallera is de lokale naam voor de vallei waarin het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd. Er stroomt een kleine beek door deze vallei, genaamd de Laveggio. Reigers aan de oevers van dit beekje, paarden in de wei naast de fabriek, weilanden in de buurt met koeien en schapen die grazen ... dit is het kanton Ticino in Zwitserland, waar Ligo Electric sinds 1978 is gevestigd en sinds 1990 haarverzorgingsapparatuur produceert onder de merknaam VALERA. Na enkele jaren werd iets dat begon met babystapjes zo succesvol dat het fabrieksgebouw in 2008 werd verdubbeld tot een oppervlakte van 4000 m2. Misschien is het geen toeval dat de naam Valera staat voor "gezond, sterk, moedig en dapper".
   
 
  BaByliss is ontstaan door de Franse kapper René Lelièvre. Hij had in de jaren ’60 een kapsalon aan de Avenue Emile Zola in Parijs en ontwikkelde de eerste elektrische krultang. Door de producten te maken met professionals weten ze keer op keer het beste product op de markt te brengen. Om onderscheid te maken in hun producten voor de consument en voor kappers, worden de professionele producten (langer snoer, lichter van gewicht) tegenwoordig gevoerd onder de naam BaBylissPRO. Bekijk hier alle BabylissPRO producten.
   
 
  PARLUX is een Italiaans merk dat al sinds 1978 bestaat. Hun productie van professionele gereedschappen voor kappers en consumenten is zeer bekend en gewaardeerd in de nationale en internationale haarwereld (hun haardrogers worden in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht). Alle PARLUX-producten worden bedacht en volledig geproduceerd in hun eigen fabriek in Italië (Milaan), waar ze, voordat ze aan de professionele en consumenten markt worden geleverd, worden getest en gecontroleerd door het interne onderzoekslaboratorium. Het hele productieproces wordt uitsluitend in Italië gerealiseerd, nog een belangrijke reden om de beste föhn te kiezen die echt "made in Italy" is! Bekijk hier alle Parlux producten.
   
 
  Op 14 oktober 1919 vroeg Leo J. Wahl patent aan op zijn nieuw ontwikkelde elektromagnetische tondeuse en zo begon het produceren in de Wahl fabriek. In de vroege jaren 40 breidde het bedrijf het assortiment uit met föhns, scharen, krulborstels, kammen en opzetkammen voor tondeuses. Wahl Nederland BV is internationale marktleider op het gebied van innovatieve, gepatenteerde grooming producten, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de VS. Hun producten zijn kwalitatief hoogwaardig en ontwikkeld voor zowel het professionele segment (kappers en barbiers) en consumentenkanalen (persoonlijke verzorging). Bekijk hier alle WAHL Professional producten.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies