RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Föhnzaak zijn voor eigen rekening.

Zorg dat je bestelde product(en) in ongebruikte staat is, geen krassen of andere schade bevat en compleet is inclusief de originele verpakking. Om bestelde producten te retourneren kun je contact met ons opnemen via ons online retourformulier.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer een geretourneerd product bij ons is teruggekomen dan storten wij binnen 14 dagen na je retour melding het orderbedrag terug.

Retouradres:

      Berlageweg 98
      9731 LK Groningen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies